Musikvideo-optagelser anmeldt til politiet

Kortegekørsel og afgivne skud blev anmeldt til politiet onsdag aften. Med al sandsynlighed var det en del af optagelser til en musikvideo. Politiet efterforsker nu sagen

Der flød med pengesedler på jorden efter optagelser til musikvideo.
Der flød med pengesedler på jorden efter optagelser til musikvideo.
Udgivet Opdateret

Det har vist sig, at de fem-seks køretøjer, som kørte i en form for kortege ved Nyringen i Risskov ved 20.30-tiden onsdag aften, formentlig medvirkede i optagelserne til en musikvideo. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport. 

Anmeldere havde bemærket, at flere personer stak op gennem soltaget og nærmest sad på taget af bilerne. 

En af dem sad med to pistollignende genstande i hænderne. Og kort tid efter kom der en anmeldelse om, at der fra en af bilerne var blevet affyret skud op i luften gennem et åbent soltag.

Politiet fandt printede pengesedler

Da patruljerne ankom til stedet, var køretøjerne væk, men området, hvor der skulle være afgivet skud, blev afspærret, mens der blev foretaget en gerningsstedsundersøgelse. 

Her blev det hurtigt slået fast, at der ikke havde været tale om skarpe skud, idet der blev fundet tre patronhylstre fra en signalpistol. Der blev også fundet flere printede pengesedler. 

På bagrund af gerningsstedsundersøgelserne og flere vidneafhøringer kunne det konstateres, at der efter al sandsynlighed var tale om optagelser til en musikvideo. 

Politiet arbejder nu videre med at finde frem til de personer, der deltog i optagelserne.

Powered by Labrador CMS