Ny teenager anholdt for dobbeltdrab

16-årig dreng anholdt for drab på 17- og 18-årig

Udgivet Opdateret

Endnu en teenager er blevet anholdt for dobbeltdrabet mandag aften i Taastrup.

Her blev en 17-årig og en 18-årig dreng stukket ihjel med flere knivstik.

I går blev en 17-årig dreng anholdt, og onsdag oplyser Københavns Vestegns Politi, at man har anholdt en 16-årig dreng.

Grundlovsforhør

Ligesom den 17-årige dreng, der blev anholdt tirsdag, vil den 16-årige blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup onsdag. 

Retsmødet begynder klokken 12.45 og skal afklare, om de kan varetægtsfængsles.

Det var kort før klokken 23 mandag aften, at Københavns Vestegns Politi fik alarmen om det fatale knivstikkeri i boligområdet på Skjeberg Allé i Taastrup.

17-årig overlevede

Tre teenagere blev ramt af knivstik. En dreng på 17 år og en mand på 18 år blev dræbt. En af dem afgik ved døden på stedet, mens den anden døde på hospitalet.

Et nært familiemedlem til den 17-årige har fortalt til Ekstra Bladet, at de to teenagere havde været bedste venner siden barndommen. De er begge fra Taastrup.

Det tredje offer er en 17-årig dreng fra Albertslund. Han overlever og er blevet afhørt.

KNIVLOV

Knivloven er del af Våbenloven, og den bestemmer, hvilke regler der gælder i forhold til at være i besiddelse eller bære knive samt hvilke knive, der er helt ulovlige. I udgangspunktet er det ulovligt at bære eller besidde knive på offentlige steder, uddannelsessteder, i ungdomsklubber og lignende, medmindre der er tale om arbejde, sport og fritidsaktiviteter som eksempelvis jagt, lystfiskeri eller spejderlejr.

Det betyder også, at det er tilladt at have en lommekniv med sig, hvis man eksempelvis skal en tur i skoven, så længe der er tale om et “anerkendelsesværdigt formål”, er det altså lovligt. Derfor må du ikke have en lommekniv med i nattelivet eller supermarkedet, da dette er formålsløst.

Kilde: Legaldesk

De to anholdte drenge sigtes begge for de to drab og drabsforsøg på den tredje.

Motivet til dobbeltdrabet er endnu ikke kommet frem.
Motivet til dobbeltdrabet er endnu ikke kommet frem.

 

Powered by Labrador CMS