Paddleboarder på skadestuen efter redning

De to forsvundne mænd er fundet inden uvejret har sat ind. Nu er de fløjet på skadestuen

Udgivet Opdateret

To mænd, der fredag drev rundt flere kilometer ude for kysten ved Als i Nordjylland, er blevet samlet op af en helikopter fra beredskabet.

Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Fem kilometer fra kysten

De to mænd vil blive sat af ved kysten, hvorfra den ene skal til tjek på skadestuen i Aalborg, hvor han skal undersøges for underafkøling.

De to mænd blev samlet fem kilometer fra kysten, skriver politiet.

- De to mænd blev samlet op af helikopteren cirka fem kilometer fra kysten i blæsevejret på stedet. Nordjyllands politi tilråder at man tjekker vejrudsigten før man paddleboarder fra kysten, lyder det.

Samlet op med helikopter

De to mænd er henholdsvis 32 og 38 år.

I første omgang forlød det, at mændene blev samlet op af en redningsbåd, men det blev senere ændret til, at de blev samlet op af helikopteren.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har varslet voldsomt vejr i området med vindstød af stormstyrke. Derfor var politiet særligt bekymret for de to mænd og ville have dem op af vandet hurtigst muligt.

En helikopter har reddet mændene, som drev ud på havet.  (Arkivfoto).
En helikopter har reddet mændene, som drev ud på havet.  (Arkivfoto).

NORDJYLLANDS POLITI

Nordjyllands Politi dækker Frederikshavn, Læsø, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Jammerbugt, Vesthimmerlands, Mariagerfjord og Rebild kommuner.

Politikredsen beskæftiger cirka 850 medarbejdere – politifolk, jurister og administrativt ansatte – som døgnet rundt arbejder for, at Nordjylland skal være et sikkert og trygt sted at virke, bo og færdes.

Der bor godt 526.000 personer i alt i de nævnte kommuner (befolkningstal er pr. 1. kvartal 2020 og hentet hos Danmarks Statistik den 1. marts 2021).

Politistationer:

Nordjyllands Politi har også en landbetjent på Læsø og en afdeling ved Aalborg Lufthavn.

Kilde: Nordjyllands Politi
Powered by Labrador CMS