Politiet er bekymret efter fund

Kender du noget til sagen?

Udgivet Opdateret

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er tirsdag eftermiddag bekymrede efter fund af et paddleboard i sivene ud for Strandstien 33 i Præstø.

"Vi vil meget gerne høre fra, nogen som kender til boardet, da vi er bekymrede for om ejeren skulle have brug for hjælp, skriver politikredsen på X.

Oplysninger om paddleboard og ejer kan gives til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Det er fundet af dette paddleboard i sivene ud for Strandstien 33 i Præstø, der skaber bekymring hos politiet - for hvor er ejeren?
Det er fundet af dette paddleboard i sivene ud for Strandstien 33 i Præstø, der skaber bekymring hos politiet - for hvor er ejeren?

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS