Politiet undersøger mistænkeligt forhold

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi forventer fredag at kunne oplyse, hvad politiaktion torsdag skyldes

Udgivet Opdateret

Torsdag aften har politiet været til stede omkring Søvej i Nykøbing Falster.

Det drejer sig om et mistænkeligt forhold, som politiet sent torsdag aften ikke kan oplyse yderligere om, siger vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Lars Denholt.

- Vi har haft et mistænkeligt forhold, og det skal vi arbejde videre med. 

Mere fredag

- Jeg regner med, at der i morgen tidlig (fredag, red.) kommer en udmelding fra de rette afdelinger om, hvad det sådan i princippet går ud på, lyder det fra vagtchefen.

- Men det er ikke noget, som gør, at befolkningen skal føle sig utrygge overhovedet, siger Lars Denholt og understreger, at der er tale om en isoleret hændelse.

Afspærret

Han forventer, at politiet kan fortælle mere om aktionen i løbet af fredagen.

Politiet har torsdag og natten til fredag undertsøgt et mistænkeligt forhold i Nykøbing Falster.

Tidligere på aftenen torsdag lød det ifølge Nykøbing Falsters Folketidende, at politiet havde afspærret et grønt område, som var blevet afsøgt med hunde. Afspærringen var dog igen blev ophævet.

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Powered by Labrador CMS