Politihunden 'James Bond' slår til igen

Fandt hash og hashkager på adresse

Udgivet Opdateret

Agent 007 har licens til at dræbe.

Helt så rå og brutal er Sydsjællands og Lolland-Falsters narkohund, der deler navn med den engelske agent, dog næppe.

Men 'James Bond', som politihunden hedder, er vanvittig effektiv.

Nu har James Bond slået til igen. Denne gang på en adresse i Nykøbing. Det fremgår af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis døgnrapport.

-Er det 100 kroner det koster?

Det gode fund begyndte dog med et lidt uheldigt spørgsmål til en betjent:

-Er det 100 kroner, det koster? spurgte en tilsyneladende interesseret køber, da betjenten var på vej ind på adressen, hvor der ifølge et tip blev solgt stoffer.

Hashhandlen blev dog ikke til noget idet betjent viste sit 'visitkort' - det fik den interesserede køber til at fordufte.

Politiassistent Torben Dalsgaard Andersen, hundesektionen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, sammen med sin hund 'James Bond' - der i daglig tale bare bliver kaldt 'Bondo'.
Politiassistent Torben Dalsgaard Andersen, hundesektionen, , sammen med sin hund 'James Bond' - der i daglig tale bare bliver kaldt 'Bondo'.Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

SYDSJÆLLANDS OG LOLLAND-FALSTERS POLITI

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dækker Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Lokalpolitistationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Maribo.

Næstved er hovedstationen i politikredsen.

Der bor ca. 390.000 borgere i kredsen.

Antallet af medarbejdere i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er cirka 770. Antallet er fastsat efter politikredsens størrelse, indbyggertallet, sagsantallet og arbejdsopgaver i øvrigt.

Hash og hashkager

På adressen blev der ved hjælp af James Bond fundet 27,17 gram hash, 40 hashkager og digitalvægte.

Den 21-årige beboer på stedet blev sigtet for salg af stoffer.

Powered by Labrador CMS