Ramt af tog: Død efter påkørsel

En person har mistet livet ved S-togs-station i København. Politiet er til stede for at undersøge hændelsen

Udgivet Opdateret

Københavns Politi har natten til søndag været til stede ved Bispebjerg Station, hvor en person har mistet livet som følge af en personpåkørsel.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Martin Kajberg.

- Vi er til stede derude lige nu og arbejder på at afklare helt præcist, hvordan det er sket, og vi har endnu ikke ID på den afdøde, siger vagtchefen.

Af samme årsag kan politiet ikke oplyse alder og køn på den afdøde person.

Åbne over for alt

Anmeldelsen kom klokken 00.34.

- Vi er åbne over for alt, men umiddelbart er der ikke indikationer på, at der skulle være sket en kriminel handling, siger Martin Kajberg.

Bispebjerg Station er en S-togs-station, som ligger ved Tagensvej i Københavns Nordvestkvarter.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Powered by Labrador CMS