Rørt betjent: - Interessen er massiv!

Næstformand hos Thin Blue Line Danmark, Allan Beier, er rørt over den store opbakning

Udgivet Opdateret

- Jeg bliver super rørt, når jeg sidder og taler om det her. Jeg synes virkelig, det italesætter den styrke, vi har som mennesker. Vi hjælper hinanden, når alt kommer til alt, for vi er bare mennesker. 

Sådan lyder det fra en tydelig berørt Allan Beier. 

Ordene kommer i kølvandet på den indsamling, som foreningen Thin Blue Line for nylig startede til ære for den unge politibetjent Stefan Nymann, der sidste år brutalt blev påkørt, mistede førligheden og i dag er svært hjerneskadet.

Vælter ind med interesse

Siden da er det væltet ind med både bidrag og kærlighed på de sociale medier. 

Netop det er ikke gået ubemærket hen. 

- Indsamlingen har fået en sund interesse. Vi har fået massiv henvendelse. Alt lige fra politikere til mennesker som du og jeg. Der er virkelig en kæmpe opbakning, og det betyder enormt meget for os i foreningen og også for Stefan og familien selv, fortæller næstformand i Thin Blue Line, Allan Beier til Newsbreak.dk. 

Stefan har mistet førligheden efter ulykken.
Stefan har mistet førligheden efter ulykken.

Ukendt beløb

Selvom interessen har været overvældende, så er foreningen endnu ikke klar til at sætte et konkret beløb på, hvor mange penge der er indsamlet indtil nu. 

Det skyldes blandt andet, at det stadig er forholdsvis tidligt i processen. 

Kærligheden til Stefan Nymann og familien er der dog ingen tvivl om.

- Vi er ikke klar til at melde et præcist tal ud endnu. Vi får dog utroligt mange henvendelser på samtlige af vores platforme, hvor folk udtrykker deres store empati. Vi mærker på folk, at det berører dem, hvordan Stefan har det, forklarer Allan Beier og tilføjer: 

- Det betyder meget mere, end jeg selv kan udtrykke. Det viser den kærlighed, der opstår mellem mennesker i sådan en situation. Det er virkelig en smuk ting. 

Du kan læse mere om, hvordan du kan støtte indsamlingen til Stefan Nymann nedenfor.

Powered by Labrador CMS