Uhyggeligt fund i kvinde: Hastet på hospitalet

En kvinde blev hastekørt på hospitalet, kort efter hun blev anholdt

Kvinden måtte på hospitalet, da hun havde indtaget en farlig mængde narkotika.
Kvinden måtte på hospitalet, da hun havde indtaget en farlig mængde narkotika.

Det var mistænkelig opførsel, der fik toldere i Københavns Lufthavn til at slå alarm. Her var en kvinde landet, hvorefter hun blev taget med til kontrol. Da hendes bagage blev scannet, fandt tolderne intet, men en scannet af kvindes krop gav et noget andet resultat. 

Her viste det sig, at hun havde slugt mellem 80 og 100 kugler med narkotika, skriver Toldstyrelsen i en pressemeddelelse. 

Meget farligt

Da det stod klart, blev kvinden anholdt på stedet, og hun blev efterfølgende hastekørt til hospitalet, hvor man fandt intet mindre en ét kilo narkotika, lyder det fra Toldstyrelsen. 

- Toldstyrelsen ser med stor alvor på disse sager, da det er en meget farlig måde at smugle narkotika på. Hvis der går hul på en af de slugte kugler, kan det være forbundet med akut livsfare, siger funktionsleder i Toldstyrelsens kontrolenhed i Københavns Lufthavn, Mette Helmundt.

Stor mængde

Det er ikke usædvanligt at Toldstyrelsen finder stoffer på vej ind i landet gennem eksempelvis Københavns Lufthavn. Men det er her var der tale om en stor mængde slugt stof.

- Vi stopper ikke alle rejsende, men bruger bl.a. data til at finde de rigtige at kontrollere. Det lykkedes vi godt med her, lyder det endvidere fra funktionslederen. 

Sidste år fandt og tilbageholdte Toldstyrelsen 1,5 ton narkotika. 

Powered by Labrador CMS