-Vi har været ekstra presset

For lidt over en måned siden brændte Brian Pedersens livsværk ned, hvilket har sat sine spor hos virksomheden, der har kæmpet med et stort efterslæb

Brian Pedersen indrømmer, at det har været en hård tid, efter hans livsværk og virksomhed brændte ned i starten af januar.
Udgivet Opdateret

- Arbejdsmæssigt har det trukket tænder ud for os. Vi har alle sammen været ekstra presset, og en masse af medarbejderne har måttet lave nogle ting, som de normalvis ikke gør. 

Sådan lyder meldingen fra Brian Pedersen lidt over en måned efter, at hans store livsværk, Calvex Stål, i Skive stod i flammer og blev brændt ned. 

Det hårde arbejde med at genoprette virksomheden har nemlig sat sine tydelige spor. Det gælder både produktionen samt arbejdsopgaverne, der pludselig har været noget større end førhen. 

- Der har været sindssygt travlt. Vi er hårdt ramt på vores udenlandske handel. Vores produktion er jo helt væk, og alle varerne er væk. Så der går langt tid, inden vi har det hele oppe og køre igen, forklarer direktør hos Calvex Stål, Brian Pedersen, til Newsbreak.dk. 

Hylder sine medarbejdere

Brian Pedersen er dog taknemmelig. Han er taknemmelig for den store arbejdsindsats, som hans mange ansatte har leveret den seneste måneds tid. 

En indsats, der har gjort, at Brian Pedersen har været mindre mentalt ramt, end han regnede med. 

- Mentalt var jeg rimelig hurtigt ovenpå igen, fordi der stod 30 medarbejdere, der skulle i gang. De har klaret det superfint, så vi skal nok komme godt igennem det hele. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Brian Pedersen med en vis optimisme i stemmen. 

Kender ikke til omkostningerne

Det økonomiske efterslæb kender Brian Pedersen dog ikke til endnu. Inden da skal der nemlig opgøres en masse ting, som ligger ude i fremtiden. 

- Vi har slet ikke overblik over det nu. Det hele er lidt mere langsigtet nu, og vi kan slet ikke sige noget endnu, siger han. 

Er ved godt mod

Trods de mange udfordringer er Brian Pedersen dog ved godt mod. Han indrømmer, at det har været en hård måned. 

Han bekymrer sig alligevel ikke det store om fremtiden. 

- Der har selvfølgelig været en masse udfordringer, men vi kommer tættere og tættere på noget, der er til at leve med, siger han og tilføjer:

- På delen af forretningen, der omhandler Danmark, er vi stadig godt med, og det er oppe og køre 95 procent, så der er dybest set ingen af kunderne, der mærker det store til det, lyder det fra Brian Pedersen.

Powered by Labrador CMS