Betjente skyder hund

To betjente fik fredag aften lov at trække tjenestepistol og skyde hund, der var blevet påkørt ved motorvej

Udgivet Opdateret

To betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi aflivede fredag en hund med en tjenestepistol ved en afkørsel til Holstebromotorvejen.

Det skriver TV Midtvest, der har talt med vagtchef Ole Vanghøj.

Hunden var blevet ramt af en bil og lå og led, fortæller vagtchefen.

Derfor måtte betjentene træffe en hurtig beslutning.

- De fik tilladelse til at bruge deres tjenestepistol. Vi kunne ikke vente på en dyrlæge, siger Ole Vanghøj.

Løs på motorvejen

Betjentene trak pistolen klokken 20.26 og aflivede kort efter hunden.

Omkring en halv time tidligere havde Midt- og Vestjyllands Politi modtaget en anmeldelse om, at der var en mellemstor hund løs på Holstebromotorvejen ved afkørsel 21 i nordgående retning.

Kort efter fik politiet endnu en anmeldelse om, at der lå en livløs hund ved samme afkørsel.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS