Tænder på hård sex

Mand tiltalt for voldtægter eksperimenterede med hård sex med de forurettede, fortæller han i retten

Udgivet Opdateret

Det var i forbindelse med "hård sex", at en 29-årig mand bandt sin daværende kærestes hænder på ryggen, gav hende bind for øjnene og tildelte hende slag under sex.

Det fortæller han i Retten på Frederiksberg, hvor han er tiltalt for voldtægt af og vold mod to af sine daværende kærester samt voldtægt af en tredje kvinde.

- I starten var det meget normal sex. Det var meget stille og roligt og mere sensuelt end det hårde sex. Efter det begyndte vi at udvikle vores relation og snakke om fantasier og lyster.

Kunne godt lide det

- Hun gav udtryk for, at hun godt kunne lide det her hårde sex ligesom mig. Det var lidt hårdere, end hvad jeg var vant til, siger han.

Ifølge anklageskriftet skal han have brugt vold eller trusler om vold til at opnå samleje med kvinden. Han skal flere gange have kvalt hende under sex, til hun besvimede og også have bundet hende.

Han nægter at have voldtaget nogen af kvinderne.

Gav tegn undervejs

Det var voldsomt med den omtalte ekskæreste, men han var på intet tidspunkt i tvivl om, hvorvidt der var samtykke, siger manden i retten.

- Vi havde ikke et safe word. Men man kan godt aflæse hinanden, når man har sex, så vi gav begge tegn undervejs, siger han.

Ifølge anklageskriftet skal hun have grædt og sagt nej, mens hun var bundet, og manden fortsatte samlejet. Det nægter manden.

Hun var bundet

- Nej. Det var ikke sådan, at hun ikke kunne få sine hænder fri. Hun var bundet med et stykke tøj eller et håndklæde. Efter sagde hun ikke, at hun havde haft en dårlig oplevelse af det, siger han.

Manden havde et misbrug, da han mødte kvinden. Kvinden havde ifølge manden et "weekendmisbrug".

- Hun tog stoffer i weekenden, siger han og påpeger, at deres forhold bar meget præg af misbruget.

- Det gik stærkt. Og det gik nok også lidt for stærkt. Vores forhold blev bygget på toppen. Vi lærte hinanden at kende gennem stofferne, og der blev taget rigtig mange stoffer hele vejen igennem forholdet, siger han.

Slået hende

Han skal også have slået kvinden over en periode - nogle gange dagligt, lyder det i anklageskriftet. Han skal blandt andet have skadet hendes ribben og vredet hendes håndled rundt.

Han erkender at have skubbet og slået hende med flad hånd på grund af jalousi i forholdet, men nægter de andre tiltaler om vold.

- Jeg var frustreret, siger manden, som understreger, at han har fortrudt volden mod begge kvinder og er ked af det.

Der ventes dom i sagen 1. december.

Powered by Labrador CMS