10 madvarer du ikke må sætte på køl

Det er ikke alle fødevarer, der skal i køleskabet. Her får du et overblik over 10 fødevarer, der har det bedst uden for køleskabet

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgallerietherover

Det kan være ret svært at vurdere, hvilke fødevarer der bedst opbevares i køleskabet, og hvilke der har det meget bedre på køkkenbordet.

I galleriet ovenfor, får du et overblik over 10 madvarer, der absolut ikke har det godt i køleskabet. Her kan du også få forklaringen på, hvorfor de ikke egner sig til en plads i køleskabet.

Det skriver Good Housekeeping.

Ingen løg

De fleste har en eller anden idé om, hvad der egner sig bedst til at være i køleskabet. De fleste mælkeprodukter er selvskrevet til en plads i køleskabet, da de ellers vil blive sure.

På samme måde kan man faktisk sige, at løg er selvskrevet til ikke at være i køleskabet. Både hvidløg og løg er på listen over ting, der ikke skal opbevares i køleskabet.

Løg opbevares bedst på et tørt og mørkt sted.

Mindre smag

Der er flere grøntsager, som helt sikkert har det bedst med at blive placeret i køleskabet. Det gælder ikke tomater.

Faktisk mister tomater deres smag af kulde. Så hvis man vil have de mest smagfulde tomater, skal tomaterne altså placeres på køkkenbordet eller i vindueskarmen i køkkenet.

Du kan læse om alle de andre fødevarer, der ikke skal opbevares i køleskabet i galleriet.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS