10 procent kørte for stærkt: Én gjorde det dog værre end andre

Sydøstjyllands Politi har en strækning, der bliver holdt godt øje med.

Måleudstyret har været ude i Sydøstjyllands Politi. Resultatet vækker vrede. Arkivfoto
Udgivet Opdateret

Vestre Ringvej i Fredericia er en vej kendetegnet ved en del tung trafik til og fra det lokale Carlsberg-bryggeri og andre større virksomheder. Det betyder, at der er mange ud- og indkørsler på vejen, hvor der altså kan opstå farlige situationer, vurderer Sydøstjyllands Politi.

Det betyder også, at politikredsen har et særligt fokus på netop Vestre Ringvej, fordi det også er erfaringen, at mange kører for stærkt på den strækning, skriver politiet på sin Facebook-side i omtalen af en trafikkontrol rettet mod fartsyndere. Mandag havde politiet taget opstilling et sted, hvor den højest maksimale hastighed er 60 kilometer i timen.

Foruden hastigheden er vejforløbet på netop det sted også udstyret med både kurve og indsnævring fra to vognbaner til en. Topmålet af resultatet fra kontrollen får derfor politiet til at ryste på hovedet i afsky.

Derfor er en hastighed på 128 km/t fuldstændig uacceptabel, og målingens resultat giver anledning til, at vi vil fokusere endnu mere på denne strækning“, skriver politiet på Facebook.

Det samlede resultat mandag blev:
1065 passerede bilister
107 målte bilister – altså 10 procent, der kørte for stærkt.
Ni klip i kørekortet
To frakendelser af førerretten – heraf en betinget og en ubetinget, idet de kørte henholdsvis 108 og 128 km/t.

“Pas nu på hinanden derude. I skal nok nå det”, slutter ordensmagtens opslag, du kan se her under:

Powered by Labrador CMS