11-årig pige kørt ned af bus i voldsom trafikulykke

Ulykken skete onsdag eftermiddag

Udgivet Opdateret

En 11-årige pige var angiveligt mere end almindeligt heldig, da hun onsdag eftermiddag blev påkørt af en bus i krydset Skejbyvej/Vejlby Centervej i Aarhus. Østjyllands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at pigen har det godt – efter omstændighederne – til trods for, at hun endte inde under bussen med sin cykel.

– Det skete i forbindelse med et højresving. Chaufføren overså pigen, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Henrik Nielsen, til Newsbreak.dk.

Antallet af højresvingsulykker varierer kraftigt år for år, og hvor der i 2014 og 2015 blot blev dræbt i alt to personer i højresvingsulykker, mistede syv mennesker livet i den type ulykker i 2016. I 2017 er tallet for nu på fem, mens den 11-årige pige altså ikke ser ud til at blive en del af den forfærdelige statistik.

Krydset afspærret

Der blev ringet 112 16.09, hvorefter at Østjyllands Politi såvel som redningsfolk rykkede ud. Efterfølgende blev krydset spærret for trafik i en times tid, mens pigen blev reddet ud fra under bussen, hendes cykel blev fundet og politiets arbejde udført.

Om der kommer et retsligt efterspil er i skrivende stund uvist. Hos politiet kan man endnu ikke sige, om der er nogen parter i sagen, der skal sigtes, men det er som sådan sikkert, at færdselsloven er blevet overtrådt.

– Men vi kender ikke omstændighederne endnu, lyder det fra vagtchefen, der hæfter sig ved det ganske fantastiske i, at pigen overlevede ulykken.

– Det er jo fantastisk heldigt, siger Henrik Nielsen.

Powered by Labrador CMS