13-årig pige kidnappet og brugt som sexslave

Den unge pige blev solgt til sex på nettet.

Den 13-årige pige blev tvunget til at have sex med et dusin mænd på bare to dage.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En 13-årig pige fra Philadelphia er blevet holdt fanget imod sin vilje og solgt til sex. Pigen blev tvunget til at have sex med mere end et dusin mænd på kun to dage. Det skriver Fox 29.

Ifølge politiet narrede Fantasia Gale og andre teenageren med et løfte om et bedre liv. Få timer senere blev hun tilbudt som prostitueret til ukendte mænd igennem en onlinereklame. Hun blev kørt fra hus til hus, hvor kunderne boede og havde sex med mere end et dusin mænd.

Det lykkedes til sidst teenageren at flygte fra sine kidnappere, og hun tog en bus til hospitalet. Få minutter senere blev politiet tilkaldt. En dag senere fandt politiet to huse, hvor tre af de mistænke opholdt sig. Her anholdt de Gale og to andre.

I løbet af natten fik politiet fat i en fjerde, der er mistænkt. Ifølge politiet er en femte person, der er mistænkt i sagen – 22-årige Angelo Romero stadig på flugt.

Politiets task force for menneskesmugling har efterforsket 100 sager i byen siden juli. Ifølge dem er den forfærdelige sag en typisk skæbne for ofre af menneskesmugling i byer. Politiet har stoppet lignende forretninger i andre dele af byen.

Som i den her sag kan ofrene være helt ned til 13 år gamle. De anholdte i sagen står overfor tiltaler som menneskesmugling, voldtægt og seksuelt overgreb.

Powered by Labrador CMS