18-årig går amok på skadestue og smadrer sygeplejerske

Nu bliver den unge mand fremstillet i grundlovsforhør.

En sygeplejerske har fået alvorlige skader efter et overfald ved skadestuen på Nykøbing Falsters sygehus. (Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix 2017)
En sygeplejerske har fået alvorlige skader efter et overfald ved skadestuen på Nykøbing Falsters sygehus. (Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix 2017)
Udgivet Opdateret

En sygeplejerske blev tirsdag alvorligt skadet ved skadestuen på Fjordvej i Nykøbing Falster, da en 18-årig på det nærmeste gik amok.

Klokken 16.30 henvendte den unge mand sig på skadeskuen.

“Noget havde gjort ham så gal, at han kastede en mobiltelefon mod en glasskranke, så skranken knustes”, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Herefter forlod den 18-årige skadestuen, men kort efter overfaldt han en sygeplejerske på gaden foran sygehuset.

Her kom sygeplejersken kom slemt til skade, og politiet blev tilkaldt.

Hvor slemt, vil politikredsens kommunikationsafdeling ikke uddybe over for Newsbreak.dk, men til Ekstra Bladet har Sasha Nielsen, fungerende politikommissær i lokalpolitiet i Nykøbing Falster, fortalt, at hun har omfattende ansigtsskader, heriblandt en brækket kæbe og muligvis en øjenskade.

Det lykkedes senere på aftenen for politiet at finde frem til den 18-årige, som er fra byen. Han blev anholdt og sigtet for vold.

– Han bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag klokken 13, oplyser kommunikationsafdelingen.

Powered by Labrador CMS