22-årig anholdt: Teenager fundet i kuffert på vej over grænse til Europa

Den 22-årige kvinde forsøgte at smugle en 19-årig over grænsen i en kuffert.

En 22-årig marokkaner er fængslet efter at have forsøgt at smugle en mand ind i Spanien i en kuffet. Foto: EPA/SPANISH CIVIL GUARD /Scanpix
Udgivet Opdateret

En 22-årig marokkansk kvinde er blevet fængslet for at ville smugle en afrikansk indvandrer over grænsen mellem Marokko og Spanien. Det skriver det spanske medie Diario Online.

Den unge kvinde ville køre over grænsen med sin kuffert på bilens tag, men da hun virkede undvigende og nervøs ved grænsekontrollen, blev hun stoppet af politiet. Her blev hun bedt om at åbne sin kuffert, så politiet kunne tage et kig. Og hvad de fandt chokerede dem.

Alvorligt syg

Inde i kufferten fandt de intet mindre end en 19-årig mand fra Gabon i det vestlige Afrika. Han var så livstruende syg, at han havde brug for akut lægehjælp. Han havde blandt andet manglet ilt, mens han var i kufferten.

Den 19-årige mand havde ingen dokumentation, men påstår at hedde T.T., at komme fra Gabon samt at være 19 år gammel.

Kvinden, identificeret som 22-årige H. E. L., blev arresteret den 30. december klokken 16.30 ved den marokkanske grænse til Ceuta, der ligger på nordspidsen af det afrikanske kontinent. Det er først nu, politiet har lagt billederne ud.

Ifølge retsdokumenter er kvinden tiltalt for at have sat den 19-åriges liv i fare samt at forbryde sig mod arbejderes rettigheder.

 

Powered by Labrador CMS