28 anholdt – og endnu flere kan forvente besøg af politiet

Udebliver man fra fogedretten, risikerer man at blive anholdt - og det er der 28, der nu er blevet.

Sådan her kan det ende, hvis du udebliver fra et møde i fogedretten. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Når man bliver indkaldt til møde i Fogedretten, så har man pligt til at møde op. Gør man ikke det, så risikerer man at blive anholdt.

Det har foreløbig 28 personer i løbet af ugen måtte sande. Her har Områdecenter nordøst i Haderslev under Syd- og Sønderjyllands Politi i samarbejde med fogedretten kørt en aktion rettet mod de personer, der har undladt at møde op i fogedretten, efter at have været indkaldt.

De fleste er anholdt på deres bopæl, men politiet har også eftersøgt og anholdt personer på deres arbejdspladser.

Men der er stadig mange fogedsager. Derfor gentages en lignende aktion i nærmeste fremtid mod de skyldnere, der er udeblevet.

Aktionen forløber på den måde, at betjente tager ud og anholder de udeblevne, uanset hvor de finder dem. Det vil altså sige, at man som udeblevet skyldner kan blive anholdt hvor som helst, uanset om man er på arbejde, hjemme hos familien, på besøg hos vennerne, eller ude i byen. Aktionen bliver afholdt i Haderslev kommune.

Hvis man vil undgå at blive anholdt under den næste aktion, skal man efter påske hurtigst muligt møde op hos fogedretten på afdelingskontoret i Haderslev på onsdage mellem klokken 9 og klokken 10.

Powered by Labrador CMS