30 ton klamt fredagsslik beslaglagt: Ansatte tissede i spand

30 ton fredagsslik er blevet beslaglagt fra et uhumsk lager. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Fødevarestyrelsens Rejsehold har beslaglagt en gigantisk mængde slik fra et decideret uhumsk lager, hvor der blandt andet ikke var andet toilet end en tom spand.

Efter et tip fra en borger fandt Fødevarestyrelsens Rejsehold frem til et særdeles uhumsk slik-lager i et kælderlokale på Carl Jacobsens Vej i Valby.

Forholdene var så kritisable, at i alt 30 ton slik blev beslaglagt.

Blandt andet var der intet toilet – blot en tom spand til efterladenskaber – og der var sågar ingen håndvask.

– Det er desværre ved at være ret ofte, at vi finder lagre som dette, hvor slik bliver opbevaret og håndteret på en måde, som gør det uegnet til menneskeføde. De unge mennesker, som sad og ompakkede slik har ikke haft mulighed for vaske hænder, så der kan være kommet colibakterier og andre bakterier på slikket, siger Søren Jensen fra Fødevarerejseholdet i en pressemeddelelse.

Umuligt at vide hvor det er

Da Fødevarestyrelsen kom ind på lageret, sad to personer og ompakkede gammelt slik til nye bland-selv æsker.

Virksomheden havde en svært mangelfuld bogføring, og derfor er det også umuligt for Fødevarestyrelsen at oplyse, hvilke butikker, der har modtaget varer der fra. Det betyder også, at kiosker og butikker har svært ved at kunne trække varerne tilbage.

Fødevarestyrelsen har beslaglagt varerne og fortsætter efterforskningen.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Søren Jensen fra Fødevarestyrelsen, men det har endnu ikke været muligt.

Powered by Labrador CMS