48-årig pædofil-tiltalt: -Jeg vil gerne vise børn at sex er rart

– Jeg foretrækker piger fra fire år til otte år, måske ældre, måske også 10 eller 12, men fire-otte år er bedst, lyder det fra den 48-årige pædofili-tiltalte i retten. Arkivfoto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Tiltalt 48-årig tænder på ganske små piger, forklarer han under retssag i Randers.

Selvom den tiltalte 48-årige mand i en omfattende pædofilisag i Randers har forulempet drenge og delt billeder af det med andre pædofile, er det små piger, han tænder på.

Det fremgår af en tidligere afhøring, som afspilles i Retten i Randers tirsdag, hvor han skal forklare om billeder, han har taget af sig selv og en af sin vens sønner.

– Jeg havde ikke nogen som helst interesse i drengen egentlig eller lyst til at sutte på hans tissemand.

– Det blev lavet udelukkende for at komme med i de dybere dele af de her kredse og for at få adgang til mere af det materiale, som jeg er interesseret i, forklarer tiltalte på båndet.

– Hvad er du interesseret i?, spørges der under afhøringen.

– Jeg foretrækker piger fra fire år til otte år, måske ældre, måske også 10 eller 12, men fire-otte år er bedst.

Tænder ikke på tvang

Den tiltalte siger samtidig, at han ikke tænder på tvang.

– Jeg tænder på, at pigen skal have det godt med det. At jeg kan vise hende, at det kan være sjovt og rart og prøve at få noget respons. Jeg ville ikke tænde på det, hvis hun blev ked af det og græd, siger han.

– Jeg kan godt lide børn. Glade børn, der har det godt. En ægte pædofil er en, som er glad for børn og ser, at de har det godt og får øjnene op for, at det seksuelle også kan være rart, siger tiltalte.

Sagen har fra begyndelsen været usædvanlig efter danske forhold, fordi den har involveret efterforskning i fire forskellige lande.

Senere tirsdag afhøres to udenlandske vidner, en svensker og en hollænder, som er involveret i anklagerne om at købe et barn fra Rumænien til seksuelt misbrug.

De er begge dømt i parallelle sager om pædofili.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS