Åbningsfest forstyrret midt i alt det sjove

Mandag var Rasmus Paludan i det vestlige Aarhus. Det er ikke gået stille for sig.

Udgivet Opdateret

Mandag blev en ny politistation i Aarhus Vest indviet.

Men bedst som børn, voksne og andre interesserede borgere tog den mobile politistation, biler, motorcykler og politihunde i øjesyn, blev den rolige stemning pludselig afbrudt af lange rækker af tudende biler, politibiler under urykning og unge i store flokke.

Rasmus Paludan var i bydelen.

Og ikke alle var lige begejstrede for politiets tilstedeværelse foran Blixens i Gellerupparken – heller ikke, selv om betjentene netop her var på en form for charmeoffensiv.

Især den mobile politistation var genstand for stor interesse fra de unge, hvoraf flere umiskendeligt var under den kriminelle lavalder, og tilråbene føg da også pludselig gennem luften, mens mere end en håndfuld mandskabsvogne med udrykningsblink fór forbi og satte kursen mod Bispehaven, hvor Rasmus Paludan også havde meldt sin ankomst. Efter at have været en tur i netop Gellerupparken.

Betjentene på stedet forsøgte at dæmpe gemytterne og genne den lettere opildnede menneskemængde væk, men det endte alligevel med, at en af personerne i gruppen måtte en tur i håndjern og hentes af en patrulje.

Senere er politiet så sat massivt ind i Bispehaven.

Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at få kontakt til rette vedkommende hos Østjyllands Politi, men en fotograf på stedet fortæller, at Rasmus Paludan her er blevet mødt med fyrværkeri – og at politiet har måttet bruge tåregas.

Det er dog ikke bekræftet af Østjyllands Politi.

Powered by Labrador CMS