Afdød betjent hyldet med blomster

Der er blevet lagt godt med buketter på Langebro.

Der er lagt en del blomster, hvor betjenten døde. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Rasmus Skaftved
Der er lagt en del blomster, hvor betjenten døde. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Rasmus Skaftved
Udgivet Opdateret

Natten til tirsdag stødte fire biler sammen på Langebro i København. Én person omkom ved den voldsomme ulykke. Klokken 10.30 tirsdag offentliggør Københavns Politi den tragiske besked, at den dræbte er en betjent fra Københavns Politi.

Anmeldelsen fik Københavns Politi klokken 00.24, hvor meldingen lød på, at seks til syv personbiler var stødt sammen. Sådan lød det fra vagtchef ved Københavns Politi Michael Andersen tirsdag nat.

Se mere video hos Local Eyes.

Da Newsbreak.dk tirsdag morgen kontaktede Københavns Politi for at høre mere om den afdøde, havde Københavns Politi stadig ingen kommentarer.

I en pressemeddelelse skriver politiet nu, at den dræbte er en 35-årig politiassistent, der tilfældigt blev impliceret i ulykken, mens han var i tjeneste.

– Det er en besked, vi alle har modtaget med stor sorg. Han var en vellidt kollega, som efterlader et stort tab hos Københavns Politi. Mine tanker og dybeste medfølelse går til de pårørende, siger chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Jørgen Bergen Skov.

Alle landets politistationer flagede tirsdag på halvt.

Rørende hilsen

Men det er langt fra politiet, der er de eneste, der viser deres sorg ovenpå den traumatiske dødsulykke, der kostede betjenten livet.

Der er også blevet lagt en stor mængde blomster og placeret lanterner med levende lys på ulykkesstedet.

Derfor vil man opleve, at der ligger en bunke af buketter, når man passerer Langebro i København.

Politiet undersøger

Efter ulykken har en bilinspektør været på stedet for at undersøge ulykkesstedet. Det medførte, at langebro var spærret for trafik. Broen blev – efter politiets forventning – først åbnet tirsdag morgen igen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Natten til tirsdag kunne vagtchefen endda fortælle, at de havde anholdt en 25-årig mand, som var stukket af fra ulykkesstedet. Københavns Politi undersøger fortsat hans indblanding i ulykken.

– Vi afventer undersøgelser for, om han skal fremstilles for retten, siger vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer til Newsbreak.dk.

Københavns Politi tilføjer desuden, at der endnu ikke er mere nyt at berette i sagen om den voldsomme ulykke.

Powered by Labrador CMS