Agger taber 3 mio. kr. på ejendom

Det har været en dyr omgang for fodboldspilleren Daniel Agger at skifte foldboldklubben Liverpool ud med Brøndby IF.

Udgivet Opdateret

Ikke nok med, at han måtte gå betragteligt ned i løn. Prisen på hans hjem i Liverpool fik også et ordentlig gok, før en køber slog til og købte det i september sidste år. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Ejendommen var udbudt til salg på den engelske boligportal Zoopla, hvor det fremgår, at villaen oprindeligt blev sat til salg for 15,1 mio. kr., men da en køber slog til ni måneder senere blev det til en stærkt reduceret pris, og Daniel Agger måtte nøjes med 10,5 mio. kr. for herligheden.

Golfsimulator og fodboldbord

Ifølge salgsopstillingen har Agger nydt livet i en fabelagtig ejendom omkranset af en mur i sandsten.

Indenfor er der blandt andet en storslået hall, fem soveværelser, adgang til swimmingpool, dampbad og fitnessrum, og det hele er indrettet i en minimalistisk, skandinavisk stil. Af billederne fremgår det også, at de nye ejere kan glæde sig over et fritidsrum med pool, bordfodbold og en golfsimulator.

Tab på næsten tre mio. kr.

Daniel Agger købte ifølge Boliga ejendommen, som ligger syv kilometer sydøst for Liverpools centrum, for 13,3 millioner kroner i 2008, og han måtte således indkassere et tab på næsten tre mio. kr. i forhold til salgsprisen på 10,5 mio. kr. i 2015.

Den danske landsholdsanfører var selv aktiv på boligmarkedet i 2014, da han købte en 170 kvadratmeter stor lejlighed på Frederiksberg Allé for 7,5 mio. kr.

Nogle måneder forinden solgte han sin strandvejsvilla i Hvidovre for 4,3 mio. kr.

Powered by Labrador CMS