Anders Eggert vender tilbage til landsholdet

Anders Eggert vender tilbage til landsholdet. Foto: Claus Fisker/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Der er godt nyt til de danske håndboldfans. En af verdens bedste venstrefløje – og ikke mindst mest populære danske spillere er klar til igen at trække i den rød-hvide trøje. Det drejer sig om Anders Eggert, der har holdt pause fra landsholdet siden VM i januar.

Men nu vil han altså hive fat i landstræner Gudmundur Gudmundsson med besked om, at han er klar igen.

»Jeg skal snart have en snak med Gudmundur Gudmundsson, og jeg ved jo slet ikke, om jeg bliver udtaget igen, men hvis det gode humør og kroppen holder, så regner jeg med at være med igen, også til EM i Polen i 2016,« siger Anders Eggert til Flensborg Avis.

Anders Eggert meldte fra, fordi han stod foran at skulle være far igen – og samtidig havde et stramt klubprogram. Men nu er han kommet ud på den anden side.

»Jeg var flad og færdig, både i hovedet og kroppen. Efter fire finalenederlag i den tyske pokalfinale ville jeg endelig vinde den titel, og jeg kunne ikke forsvare det over for mig eller andre ikke at være frisk til det stævne. Set i bakspejlet er jeg godt tilfreds med min beslutning,« siger Anders Eggert nu til Flensborg Avis.

Anders Eggert debuterede på A-landsholdet i juni 2003. I 140 landskampe for Danmark er det blevet til 522 mål for den 33-årige Flensburg-Handewitt-spiller.

Powered by Labrador CMS