Arla fastholder højt alarmberedskab

Foto: Polfoto.
Udgivet Opdateret

Fortsat højt sikkerhedsniveau for Arlas ansatte i Saudi-Arabien, selvom tre er anholdt for skud mod Arla-ansat.

Arla bekræfter, at der er pågrebet mistænkte i sagen om attentatet mod en af den danske mejerigigants medarbejdere i Saudi-Arabien.

– Vi er blevet orienteret af det danske udenrigsministerium om, at der er foretaget tre anholdelser i sagen om skud mod en af vores medarbejdere den 22. november. Det er det, vi ved lige nu, siger pressechef i Arla Theis Brøgger.

– Myndighederne fortsætter nu efterforskningen, og derfor holder vi os i tæt kontakt med Udenrigsministeriet, som har kontakten til de saudiske myndigheder, tilføjer han.

Tre tilhængere af Islamisk Stat er anholdt for at skyde den danske medarbejder i Saudi-Arabien, oplyser det saudiske indenrigsministerium ifølge nyhedsbureauet AFP.

Anholdelsen af de mistænkte får ikke Arla til at slække på de særlige sikkerhedsforanstaltninger, som Arlas medarbejdere i området har været underlagt siden attentatet.

– Vores fokus er på sikkerhedsniveauet for vores medarbejdere. Vi har fortsat et meget højt sikkerhedsniveau i landet, og det vil vi blive ved med også efter det her, siger Theis Brøgger.

Han oplyser, at den medarbejder, som blev såret af skud, mens han kørte i sin bil den 22. november, har fortsat sin bedring og efter omstændighederne har det godt.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS