Badehotellet-stjerne går fra kæresten

Forholdet er forbi mellem Anne Louise Hassing og arkitekten Christian. Alt er o.k., selv om det er hårdt, lyder det fra skuespillerinden

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Anne Louise Hassing præsenterede pressen for sin kæreste, arkitekten Christian, på den røde løber til uddelingen af Isbjørnen i november.

Men nu er forholdet forbi.

Det oplyser Badehotellet-stjernen i et opslag delt på Instagram.

Ville ikke fortsætte

- Nogle gange går livet ikke, som man lige havde drømt om, skriver den prisvindende skuespillerinde og fortsætter:

- Christian og jeg har besluttet, at vi ikke skal fortsætte rejsen som kærester sammen længere, lyder det fra Anne Louise Hassing.

Parret havde mødt hinanden, da de færdedes i den samme omgangskreds og havde fået et godt øje til hinanden. Den første date fløj afsted, sagde parret til Billed-Bladet.

-Det er hårdt

Men kærligheden varede ikke ved.

- Single igen og alt er o.k., selv om det er hårdt, lyder det fra Anne Louise Hassing og tilføjer, at hun ikke har flere kommentarer til bruddet.

Anne Louise Hassing har sønnen Mingus på 18 år fra ægteskabet med musikeren Peter Hellemann, som hun blev skilt fra i 2017.

Anne Louise Hassing har sønnen Mingus fra ægteskabet med musikeren Peter Hellemann, som hun blev skilt fra i 2017. (Arkivfoto).
Anne Louise Hassing har sønnen Mingus fra ægteskabet med musikeren Peter Hellemann, som hun blev skilt fra i 2017. (Arkivfoto).

ANNE LOUISE HASSING

Anne Louise Hassing Nielsen er en dansk skuespillerinde, der er uddannet fra Statens Teaterskole i 1997. Hun er datter af overlæge Volmer Hassing Nielsen og børnetandlæge Linnea Rasmussen

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS