Bank tilbyder kredit til at betale husleje og boliglån

Nykredit-kunder kan få et halvt års kredit til at betale husleje og lånerenter, hvis indtægterne forsvinder.

Nykredit tilbyder kunder gratis at oprette en kassekredit til at betale husleje og renter på boliglånet, hvis man oplever et “kritisk” fald i indkomst. (Arkivfoto) Foto: Sara Gangsted/Scanpix
Udgivet Opdateret

Nykredit står klar med en hjælpende hånd til de kunder, der bliver økonomisk berørt af corona-krisen.

Det oplyser Nykredit på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under videoen

“Det er helt naturligt, at familier og virksomheder, der ellers har en sund økonomi, er bekymrede for at ende i en situation, hvor de i en periode får svært ved at betale deres faste udgifter”, skriver Nykredit.

Hjælpen skal komme de kunder, der oplever ‘kritisk indkomstnedgang’ til gode.

Privatkunder kan på den måde få en særlig kassekredit – uden etableringsomkostninger. Den vil samtidig være rente- og gebyrfri i op til seks måneder fra oprettelsen.

“Kassekreditten skal dække husstandens udgifter til realkreditlån og/eller bankboliglån eller husleje i op til seks måneder”.

Også mulighed for henstand

Derudover er der mulighed for at få henstand på billån, forbrugslån og bankboliglån.

“Nykredit Bank kan yde henstand i op til seks måneder på diverse typer af banklån”.

Det er også muligt at få bevilget et midlertidigt overtræk uden provision.

“For alle ovenstående tiltag gælder det, at de kan gives til privatkunder, der er NemKonto-kunder i Nykredit Bank”, oplyser Nykredit.

Nykredit Bank har 200.000 privatkunder.

For virksomheder:

Virksomheder kan få lån til løn, ligesom der også her er forskellige andre tiltag.

Samtidig har Nykredit oprettet en corona-hotline.

“Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte families eller virksomheds situation og finder en løsning i fællesskab. Den bedste løsning kan variere fra familie til familie og fra virksomhed til virksomhed”, understreger Nykredit.

– Med de to tiltag kan vi reelt sætte de faste betalinger på blandt andet bil- og boliglån på pause i op til et halvt år, siger koncerndirektør for Nykredit Banking Tonny Thierry Andersen.

Nykredit Banks tilbud er rettet mod de 200.000 privatkunder med en NemKonto i banken. En NemKonto er ens primære lønkonto, og den konto hvor det offentlige indsætter penge, hvis man eksempelvis skal have penge tilbage i skat.

Powered by Labrador CMS