Barcelona-legende: Her er Real Madrids nye træner

Barcelona-legende peger på Zidane som ny Real Madrid-træner

Zinedine Zidane bør ifølge Barcelona-legenden Rivaldo være Real MAdrids nye træner. Foto: Charles Platiau/Scanpix
Udgivet Opdateret

Lørdagens 0-4-nederlag til ærkerivalen FC Barcelona var et nederlag, de ikke kan tåle i Real Madrid.

Ydmygelsen hjemme på Bernabeu har gjort sædet under træner Rafael Benitez rygende varmt, hvilket har fået medier verden over til at spekulere i en snarlig fyring af den erfarne træner, som tiltrådte i klubben op til denne sæson. For Benitez hjælper det bestemt heller ikke, at forholdet til superstjernen Cristiano Ronaldo er iskoldt.

Rivaldo peger på Zidane

Blandt de navne som allerede er bragt i spil som en mulig afløser, er den tidligere storspiller Zinedine Zidane, som fra 2001-2006 høstede store triumfer som spiller i kongeklubben. Han er i dag cheftræner for Real Madrids andethold Castilla og får nu opbakning fra uventet side. Således melder den tidligere konkurrent i FC Barcelona, brasilianske Rivaldo, sig i det kor, der kalder Zidane et oplagt bud som kommende Real Madrid-træner. Efter lørdagens Madrid-lussing gik Rivaldo på Instagram:

»Real Madrid har allerede en ny træner i Zidane. Jeg synes, det er tid til at give ham chancen, ligesom Barca gjorde det med Guardiola og Luis Enrique,« skrev Rivaldo og henviste dermed til, at både Guardiola og Enrique blev modnet som trænere på Barcelonas b-hold, inden de med stor succes overtog førsteholdet.

Har ikke selv travlt

Nu forholder Zinedine Zidane sig selv til emnet. Han har dog ikke travlt med at tage det næste skridt.

»Jeg er træner for Castilla og Benitez for førsteholdet. Tingene er fine lige nu.«

»Jeg er hos Castilla, og hvis jeg bliver i klubben, er det som træner for Castilla. Jeg udfører mit arbejde stykke for stykke og har ikke travlt. Det vigtige er, at jeg hver dag er glad for at lave, hvad jeg laver«.

Allerede inden Rafael Benitez overtog roret i Real Madrid var Zidane i spil som ny cheftræner. Dengang følte Zidane sig ikke klar.

»Sidste år, efter sæsonen, følte jeg, at jeg stadig manglede noget for at overtage førsteholdet,« siger Zidane og slår fast:

»Jeg har lang vej endnu og en træner er aldrig fuldt udviklet. Mit job er lige nu i Castilla, og det fortsætter jeg med.«

Powered by Labrador CMS