Bayern München styrer mod oldgammel målrekord

Bayern Münchens Robert Lewandowski har nærmest været målgaranti i Bundesligaen hidtil. Nu kan han være med til at slå en gammel rekord. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Tysk fodbolds internationale flagskib, FC Bayern München, har sat kursen mod endnu en rekord. Den er bestemt inden for sigte, mener bookmaker.

Med en foreløbig målscore på 28-4 i den tyske Bundesliga har FC Bayern München virkelig haft vind i sejlene i sæsonens første otte runder. Målene er kanoneret forbi modstanderne, og det får en bookmaker til at tro, at det sydtyske hold kan slå en af de ældre tyske rekorder.

Rekorden blev sat i 1971-72-sæsonen og er dermed 34 år gammel. Der er tale om målrekorden for en sæson, og det imponerende antal, der skal slås er 101.

Oddssætter er imponeret

FC Bayern Münchens 28 mål i otte kampe er i sig selv imponerende. Senest vandt det bayerske mandskab 5-1 over Borussia Dortmund. Det imponerer Tonni Munk Jensen, der er oddssætter hos bookmakeren NordicBet.

– Bayern München råder over en imponerende trup, hvor der særligt er en overflod af verdensklassespillere på de offensive positioner. Udover Lewandowski og Müller, som allerede har scoret henholdsvis 12 og 8 mål i ligaen, har de folk som Götze, Douglas Costa og Thiago på holdkortet. Og så har man ikke nævnt Ribery og Robben, som sidder ude med skader i øjeblikket, siger Tonni Munk Jensen om Bayern Münchens angrebsarsenal.

Rekord i sigte

Selv om det er tidligt at spå om, så er NordicBet ikke i tvivl om, at dette kan blive året, hvor den stengamle rekord bliver slået.

– Bayern har allerede vist, at de er en klasse bedre end deres nærmeste konkurrenter og adskillige klasser bedre end de resterende hold. Vi tror derfor på, at dette med lidt held kan blive året, lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Rekorden med 101 mål i 71-72 – den har FC Bayern München. Naturligvis.

Powered by Labrador CMS