Bechmann tæmmede Viborg i Sønderjyske-sejr

Sønderjyske fortsatte sin gode start på Superliga-sæsonen, da de for øjnene af 4.345 tilskuere hjemme på Sydbank Park i Haderslev besejrede Viborg FF 2-1.

Hermed blev positionen i toppen af dansk fodbolds bedste række konsolideret. Og det er overraskende. De seneste sæsoner har sønderjyderne kæmpet hårdt for at undgå nedrykning.

Det skadesplagede hjemmehold, der måtte undvære blandt andre Thomas Dalgaard, Andreas Oggesen og Janus Drachmann, gik til pausen med en føring på 1-0 på Tommy Bechmanns fuldtræffer i det 24. minut.

Det kunne der intet indvendes imod:

Træner Jakob Michelsens tropper var mere direkte i spillet end Johnny Mølbys, der skuffende ikke diskede op med et eneste skudforsøg indenfor målrammen.

Anden halvleg var 13 minutter gammel, da Tommy Bechmann på Adama Guiras oplæg bragte Sønderjyske foran 2-0.

Det lignede en sikker Sønderjyske-sejr, men med Jonas Kampers fuldtræffer til 1-2 i det 72. minut lykkedes det for Viborg det at bevare spændingen om kampens udfald frem til sidste dommerfløjt.