Bendtner hyldes som konge: -En fantastisk fodboldspiller

Bendtner har fundet storformen i Rosenborg og var igen kampens spiller for nordmændene mod Vardar Skopje.

Bendtner scorede torsdag til 1-0 på et straffespark, som han selv havde tilkæmpet sig. Foto: Ntb Scanpix/Reuters
Udgivet Opdateret

Rosenborg og Nicklas Bendtner ligner noget nær det perfekte match.

Efter en pragtpræstation hyldes den danske landsholdsangriber, der sammen med Rosenborg slog FK Vardar Skopje 3-1 i Europa League torsdag.

– Du ser, at han er en fantastisk fodboldspiller, siger Bendtners træner, Kåre Ingebrigtsen til den norske avis VG om sin danske stjerne.

– Det er Bendtner-magi igen. Man må bare tage hatten af. Han ved lige præcis, hvad han gør. Det er super klasse, siger Kjetil Rekdal, der er kendt for sit straffesparkmål, da Norge slog Brasilien ved VM-slutrunden i 1998, men i dag er norsk fodboldekspert.

Også hos norsk TV2 er der roser til danskeren. Jesper Mathisen, stationens eksperts, siger:

– Han er i sin helt egen klasse i dag. I foråret så han i store perioder utrænet og uinspireret ud, men nu ser vi en selvsikker spillesyg Bendtner.

Fortjent sejr

Selv var Bendtner tilfreds med sin præstation. Han scorede til 1-0 på et straffespark, som han selv havde tilkæmpet sig, og lagde med en genialitet op til målet til 3-0.

– Vi har en god kemi på holdet, så vi vinder fortjent. Vi spiller en god kamp og får kørt bolden godt rundt. Vi spiller måske lidt langsomt i forhold til, hvad vi gerne vil, siger han til VG.

– Jeg er glad for den måde, som jeg bliver spillet på i dag. Jeg bliver fundet i hullerne. Det var måske det, som jeg manglede i starten, det er jeg blevet på det seneste, siger han.

Rosenborg blev skilt fra hinanden, da holdet i Europa Leagues første runde blev kørt over af Real Sociedad og tabte 0-4. Derfor var dagens sejr ekstra kærkommen.

– Det er altid rart, at vi ved, det handler om at få point i Europa League. Det der skete i Sociedad, det er der ingen grund til at snakke mere om. Nu står vi med tre point efter to kampe, siger Bendtner.

Rosenborg møder i næste kamp Zenit fra Rusland.

Powered by Labrador CMS