Betjent i smertehelvede for at opfylde døende teenagers ønske

Den 16-årige pige har kun fået fire måneder tilbage at leve i.

Den 16-årig pige drømte om at skyde nogen med en strømpistol – en drøm der gik i opfyldelse.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Da en 16-årig pige fra Ohio fik fire måneder tilbage at leve i, satte hun sig ned og lavede en liste over alle de ting, hun gerne ville nå, inden hun tager herfra. På listen stod et usædvanligt ønske: At få lov til at skyde nogen med en strømpistol. Det er nu gået i opfyldelse takket være det lokale politi.

Alyssa Elkins blev dianoticeret med leukæmi for flere år siden. Efter en knoglemarvs transplantation blev hun lykkeligt kureret. Desværre kom kræften tilbage, og lægerne siger nu, at de intet kan gøre stille op. Det skriver nbc4i.

Det lokale politi bliver ofre

De har givet hende kun fire måneder tilbage at leve i, så Alyssa lavede en liste, over alle de ting hun gerne ville nå, inden hun skulle herfra. Den tredje ting på listen, lige under at få en lille kælegris, er at skyde en med en strømpistol. Det skriver Huffington Post.

Alyssa, der bor på en gård, fik ideen, da hun så en video af hendes onkel, der er en vejbetjent, blive skudt af en strømpistol under hans træning. Hun fnisede af den måde, han vred sig på, efter han var blevet ramt, så hun tilføjede det til listen.

Søndag blev hendes drøm opfyldt, endda hele otte gange. Otte betjente fra lokalpolitiet stillede nemlig frivilligt op som ofre, hvor Alyssa ramte dem en efter en med et publikum på 50 mennesker.

Fem sekunders smertehelvede opfylder drøm

En af de frivillige, Doug Bline, indrømmer, at det ikke var øverst på hans liste over aktiviteter, men han ville gerne gøre det for den døende teenager.

– For at sige det pænt, så er det ubehageligt. Men hvis fem sekunder kan opfylde en anden persons drøm, specielt når det er nogen i hendes situation, så synes jeg, det er det værd uanset, siger Bline.

Det var noget af en oplevelse for Alyssa at se betjentene vride sig, efter hun havde ramt dem.

– Jeg kan ikke lide at gøre folk ondt. Jeg vidste ikke, at det ville  være så smertefuldt, siger hun.

Det næste på hendes liste er forhåbentligt en del mindre smertefuldt, men ikke mindre fedt: En familietur til Disney World.

Powered by Labrador CMS