Betjente fandt Sinéad O'Connor livløs

Den irske sanger Sinéad O'Connor blev onsdag fundet ukontaktbar på en adresse i London. Nu skal retten afgøre, om sagen skal efterforskes

Udgivet Opdateret

Den 56-årige irske sanger Sinéad O'Connor blev onsdag fundet ukontaktbar på en adresse i London.

Det oplyser Londons politi ifølge Reuters i en erklæring.

- Politiet blev tilkaldt klokken 11.18 onsdag den 26. juli, fordi der var en ukontaktbar kvinde på en adresse i London. En 56-årig kvinde blev erklæret død, skriver politiet.

Tager uger

Sagen bliver nu behandlet af retten London Inner South Coroner's Court, som afventer, at der bliver foretaget en obduktion af liget, fordi der ikke er blevet oplyst en medicinsk dødsårsag.

Det kan tage flere uger, før der foreligger et resultat, lyder det i en meddelelse fra retten ifølge Reuters.

Når resultaterne er kendt, og familien er blevet afhørt, vil der blive truffet en beslutning om, hvorvidt der er behov for en efterforskning af sagen.

Ikke mistænkeligt

- Dødsfaldet bliver ikke behandlet som mistænkeligt, skriver politiet ifølge Reuters.

Sinéad O'Connor efterlod sig tre børn. Hendes fjerde barn, sønnen Shane, døde sidste år i en alder af 17 år, skriver Irish Times.

Sangerinden brød igennem med debutalbummet "The Lion and the Cobra" fra 1987 og derefter med storhittet "Nothing Compares 2 U", som er skrevet af Prince, i 1990. I alt er det blevet til ti albumudgivelser fra hendes side.

Mange kunstnere har reageret på nyheden om Sinéad O'Conners død. Den amerikanske musiker Tori Amos og den irske sangerinde Shane MacGowan er blandt dem, der hylder hendes ærlighed og kompromisløse ånd. (Arkivfoto).
Mange kunstnere har reageret på nyheden om Sinéad O'Conners død. Den amerikanske musiker Tori Amos og den irske sangerinde Shane MacGowan er blandt dem, der hylder hendes ærlighed og kompromisløse ånd. (Arkivfoto).

SINÉAD O'CONNOR

Shuhada' Sadaqat, bedre kendt under sit tidligere navn og fortsatte kunstnernavn Sinéad O'Connor var en irsk sangerinde og sangskriver. Hendes musikalske karriere begyndte for alvor med debutalbummet The Lion and the Cobra fra 1987, der opnåede en guldplade og blev nomineret til en Grammy.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS