Betjents 18-årige søn anholdt: Far hjalp kollegerne

Hvad gør man når politiet leder efter ens søn og man selv er chef for politiet?

Faren bruger tiden på at bekæmpe kriminalitet, sønnen begår kriminalitet. Arkivfoto: SCANPIX
Udgivet Opdateret

En politidirektør hjalp politiet med at finde direktørens 18-årige søn, der siden blev anholdt, mistænkt for røveri og overfald på en 71-årig mand.  Det skriver CBS News.

Overfaldet blev begået mandag morgen. Den 18-årige er sammen med en 16-årig mistænkt i sagen.

Ifølge politiet blev den 71-årige mand overfaldet, mens han gik på et fortov ved siden af en park. Og ifølge faderen, der altså også er politibetjent, er familien meget rystet.

Politidirektøren fortæller, at han og hustruen samarbejdede med politiet for at hjælpe med at finde sønnen.

Overvågningsbilleder viser to drenge gå hen mod den 71-årige, der prøver at undgå konfrontationen, uden held. Da den 71-årige bliver konfronteret af de to drenge, stikker han sine hænder i vejret.

De to drenge snakker kort med manden, inden de sparker ham i brystet flere gange, så han falder om omkuld. Bagefter spytter en af dem på manden, inden de går. Ifølge politiet er motivet røveri. Manden fik ingen alvorlige skader.

Været i problemer i flere år

I en udtalelse fortæller politidirektøren, at hans søn ikke har boet hjemme i flere måneder.

– Ord kan ikke beskrive hvor såret min hustru, datter og jeg føler os lige nu, skrev han i udtalelsen som fortsætter:

– Vold og had, er ikke noget vi har opdraget vores børn med. Intolerance er ikke en del af vores ordforråd, for slet ikke at tale om vores værdier. Kriminalitet har aldrig været en del af vores hjem, vores værdier eller vores karakter.

Ifølge polidirektøren begyndte sønnen at løbe hjemmefra og komme i problemer for to år siden. Han har begået flere tyverier og har brugt flere måneder i ungdomsfængsel. Nu risikerer han nok en dom.

Powered by Labrador CMS