Bider smerten i sig

Cirkusrevyens instruktør Joy-Maria Frederiksen blev pløjet ned af en hjemmehjælper i et fodgængerfelt, og hun har stadig ondt oven på den omgang

Udgivet Opdateret

Smerten er der stadig.

Det afslører Joy-Maria Frederiksen, da Newsbreak.dk møder revyinstruktøren fredag middag til pressefotografering af Cirkusrevyen på Bakken nord for København.

- Det går bedre, men gør ondt, og jeg kan ikke rigtig løfte venstre arm, fortæller den 58-årige overtager af instruktørstolen efter Lisbet Dahl.

Arm i slynge

Ved Cirkusrevyens pressemøde i januar, hvor det nye revyhold blev præsenteret, ankom Joy-Maria Frederiksen med en slynge om venstre arm.

Årsag: En hjemmehjælper i bil kørte til venstre i et stort kryds ved Randers Teater, men overså hende på vej over et fodgængerfelt, der lyste grønt.

Resultat: En brækket øverste del af overarmsknoglen lige under skulderen, og det kostede hende mindst fire uger i ro.

Må have hjælp

- Så jeg må have hjælp af kompetente folk, afslører hun.

Joy-Maria Frederiksen må dog bide smerterne i sig, da arbejdet i Cirkusrevyen kalder her kort før premieren ultimo maj.

- Det er spændende, fordi det er år nul efter Lisbet Dahl, som har været en så kæmpestor skikkelse herude gennem mange år, fortæller hun, der i forvejen har stor erfaring i instruktørstolen fra andre revyer i Danmark.

- Håber vi kan løfte det i fællesskab, så folk bliver lige så glade, som de har været før, lyder det fra hende, der bestemt ikke er ukendt med Danmarks største revy.

I tidernes morgen har hun været danser i Cirkusrevyen, hendes mor har lavet kostumer til skuespillerne, og hendes mand, skuespilleren Niels Olsen medvirker i sin 10. Cirkusrevyen.

- Så jeg kender det indgående, siger hun, der har oplevet alle Cirkusrevyer live siden 1985.

Joy-Maria må bide smerten i sig og arbejde videre med Cirkusrevyen efter en ulykke i januar.
Joy-Maria må bide smerten i sig og arbejde videre med Cirkusrevyen efter en ulykke i januar.
Powered by Labrador CMS