Bil torpederede husmur: Hvem kørte bilen?

Tidligt tirsdag morgen opdagede en kvinde, at en bil var kørt ind i hendes hus.

En kvinde opdagede, at en bil havde kørt ind i hendes have og havde ramt husmuren. Men føreren er væk. Foto: Elo Christoffersen/ Genre
Udgivet Opdateret

Klokken 06.50 blev Midt- og Vestsjællands Politi kontaktet af en 40-årig kvinde, der netop havde opdaget, at en bil var kørt ind i hendes have og havde ramt husmuren.

Efterfølgende var bilen væltet.

Det fremgår af døgnrapporten fra politikredsen.

Kvinde fortalte politiet, at der ikke var personer i bilen, da hun fandt den i sin have.

Da politiet ankom kunne de også konstatere, at der holdt en bil i kvindens have, og at husmuren havde taget skade, så der var revner i både mur og sokkel.

Det lykkedes ikke politiet at klarlægge, hvem der havde ført bilen på tidspunktet for sammenstødet.

Men det stod klart at bilen fire dage tidligere var blevet meldt stjålet fra Annebergparken, der også var stedet, hvor bilen forulykkede.

Ejeren af bilen blev informeret om, at bilen var fundet, og at den desværre var i en lidt ringere stand, end den var, før den blev stjålet. Desuden blev han bedt om at få bilen fjernet fra haven i Odsherred.

Det lokale beredskab blev kontaktet, da det skulle vurderes, om der skulle foretages en afstivning af huset grundet skaderne fra bilen, men det blev ikke nødvendigt.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder nu på at finde frem til, hvem der var fører i bilen, da den kørte ind i husmuren.

Politiet hører endvidere gerne fra vidner, der har bemærket noget i sammenhæng med uheldet. De kan kontakte politiet på 114.

Powered by Labrador CMS