Billund Lufthavn udvider for betaling med BroBizz

Billund Lufthavn. Foto: Colourbox.com (Modelfoto).
Udgivet Opdateret

For fem måneder siden blev det muligt at betale med BroBizz i parkeringshuset i Billund Lufthavn. Det er blevet taget så godt imod, at antallet af p-pladser, hvor man kan betale med BroBizz, nu udvides med yderligere 1.500.

Billund Lufthavn og LufthavnsParkering har besluttet at indføre mulighed for betaling med BroBizz på parkeringsområdet P1. Det er det første store udendørs parkeringsafsnit, man møder, når man kører ind til lufthavnen.

Muligheden for betaling med BroBizz på de 1.500 p-pladser på P1 blev klar lørdag, og nu kan der anvendes BroBizz på i alt 2.600 p-pladser ved Billund Lufthavn.

– Vi er virkelig glade for den modtagelse, betaling med BroBizz har fået hos vores kunder. Brugen af BroBizz som betalingsmiddel ved parkering i Billund Lufthavn vækster konstant, og vi vil ikke udelukke, at vi på længere sigt vil inddrage endnu flere p-områder med denne løsning, siger Regionschef for LufthavnsParkering, Peter Rossel.

– Med mere end 600.000 registrerede BroBizz’er i Danmark er målgruppen stor, og pt. har vores betaling med BroBizz i p-huset rundet de 20 procent, og jeg er sikker på, vi om kort tid runder 30 procent, så det er fantastisk, udtaler Peter Rossel.

Powered by Labrador CMS