Bizar drabssag: Gerningsmanden bed huden af dræbt mands ansigt

Fuldkommen bizarre scener udspillede sig i et beboelsesområde nær byen Tequesta i den amerikanske delstat Florida.

Politiet mistænker, at drabsmanden var påvirket af det farlige stof Flakka. Foto: Martin County Sheriffs Office
Udgivet Opdateret

I filmklassikeren Ondskabens Øjne slår en psykopatisk kannibalistisk morder spillet af Anthony Hopkins folk ihjel – hvor efter han spiser flere af dem. Om filmen er inspirationskilden bag en vanvittig drabssag er ikke til at sige, men politiet i den lille by Tequesta i den amerikanske delstat Florida arbejder lige nu i døgndrift for at forsøge at finde hoved og hale i en sag, der er lige til det store lærred.

Flere amerikanske medier har skrevet om den uhyggelige sag, der for offentligheden begyndte, da en nabo til et ægtepar alarmerede politiet om, at hun var blevet stukket med en kniv under et forsøg på at standse en slåskamp mellem en nu anholdt mand og kvindens nabo.

Men der ventede politiet langt værre sener og noget mere omfattende efterforskning end først antaget.

Kannibalisme

Til den lokale TV-station WPEC har politiet fortalt, at den første betjent, der ankom til stedet blev mødt af et helt vildt modbydeligt syn. I indkørslen til ægteparrets hus lå manden død på jorden, mens en formodet drabsmand sad overskrævs på ham og flåede store lunser hud og kød af mandens ansigt – med sine tænder, fortæller en chokeret talsmand fra politiet.

Den vrede kannibal var nær umulig at få fra sit formodede og skambidte offer. Det kræbede op til flere betjente, en strømpistool og en schäferhund, før end det lykkedes at få ham fjernet fra den dræbte og smidt i håndjern, skriver WPEC.

Angiveligt kendte ægteparret drabsmanden, der i øvrigt blev fløjet til St. Mary’s Medical Center. Her var føromtalte anmelder også indlagt – nu samtidig med sin formodede overfaldsmand.

Det mistænkes i øvrigt, at overfaldsmanden var påvirket af det farlige narkotikum flakka, der er særlig populært i det sydlige Florida.

Powered by Labrador CMS