Bøderegn over storbybilister igen igen

Bilisterne i Aarhus Vest fik igen besøg af politiets færdselskontrol. Og som ventet regnede det med bøder, klip og andet.

Udgivet Opdateret

Torsdag aften gennemførte Østjyllands Politi en målrettet færdselskontrol i den vestlige del af Aarhus. På seks timer blev det til intet mindre end 18 sigtelser.

Ligeledes blev flere bilister fredag morgen kontrolleret. Her måtte mange bøde for en noget ukoncentreret kørsel, der foregik med telefonen i hånden.

Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

18 sigtelser på seks timer

I Aarhus Vest blev 36 biler standset torsdag aften. Det blev til 18 sigtelser fordelt på 12 personer.

Fire kørte for stærkt, to af dem i så voldsom en grad, at det kostede en betinget frakendelse af kørekortet. Mens yderligere fire fik et klip i kørekortet for at træde til på speederen. En enkelt fik et klip og en bøde for at køre for stærkt på motorvejen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Tre blev taget med næsen i mobilen, én for at køre over for rødt lys mens en anden blev taget for en ulovlig overhaling.

Så var der også den ene bilist, der ikke havde taget sit kørekort med. Mens der også var én, der slet ikke havde et.

Morgantrafikanter rammes

Østjyllands Politi har i den seneste tid foretaget en række morgenkontroller, der særligt har haft fokus på bilisters brug af håndholdt mobil.

Fredag morgen stod morgentrafikanterne i Aarhus for skud. Ved Spanien i Aarhus blev 22 køretøjer standset.

Det blev til fem klip for at bruge mobiltelefonen under kørsel og en sigtelse for ikke at være fastspændt.

I alt har Østjyllands Politi i uge 38 uddelt 43 klip i kørekortet til bilister, der har været travlt optaget af deres telefon.

Powered by Labrador CMS