Bombetrussel: Passagerfly tvunget til at nødlande

Et passagerfly på vej fra Polen til Egypten blev torsdag morgen tvunget til at nødlande i Bulgarien på grund af meldinger om sprængstoffer om bord. Foreløbig er intet mistænkeligt fundet i flyet.

Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

Et passagerfly på vej fra Polen til Egypten blev torsdag morgen tvunget til at nødlande i Bulgarien på grund af meldinger om sprængstoffer om bord. Foreløbig er intet mistænkeligt fundet i flyet.

Et fly med 161 personer om bord er nødlandet i Bulgarien på grund af en bombetrussel. Det skriver flere internationale medier, blandt andet Reuters.

Personalet skulle angiveligt være blevet gjort opmærksomme på bombetruslen, mens flyet var i luften.

»Flyet landede i Burgas klokken 5.48 (lokal tid) efter en forespørgsel fra fly nummer LLP8015, der var på vej fra Warszawa til Hurghada, om at foretage en nødlanding, på grund af meldinger om, at der var sprængstoffer om bord,« siger en talsmand i den bulgarske lufthavn ifølge Reuters.

På vej fra Polen til Egypten

Flyet var på vej fra den polske hovedstad Warszawa og til den egyptiske ferieby Hurghada.

Alle om bord blev evakueret efter nødlandingen i den bulgarske lufthavn Burgas, men der er foreløbigt ikke gjort nogle mistænkelige fund af sprængstof om bord, oplyser myndighederne.

Den passager, der gjorde personalet opmærksom på bombetruslen, har efterfølgende fortalt, at han havde indtaget alkohol, har en talsmand fra politiet efterfølgende oplyst nyhedsbureauet.

Bulgarien tager ingen chancer

Oven på de seneste dages terrortrusler og terrorangrebet i Paris i weekenden, tager de bulgarske myndigheder ingen chancer, og har derfor midlertidigt lukket hele lufthavnen.

Episoden sker få uger efter, at et fly, der lettede fra en af Egyptens andre feriebyer, Sharm el-Sheikh, styrtede ned over Sinai-halvøen. Islamisk Stat tog skylden for flystyrtet, og egyptiske og russiske myndigheder bekræftede efterfølgende, at det netop var en bombe placeret om bord på flyet, der fik det til at eksplodere og styrte. Samtlige 224 personer om bord omkom.

Powered by Labrador CMS