Brændte mands penis med glattejern

En kvinde brugte et glattejern til at brænde sin kærestes penis. Foto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

En kvinde brændte sin kærestes penis med et glattejern – efter sigende lod han hende gøre det, fordi de havde lavet en “pagt”

22-årige Bronwyn Parker og hendes kæreste havde efter sigende lavet en pagt, der betød, at hvis han var hende utro, kunne hun straffe ham ved at brænde hans lem med et glattejern.

Åbenbart brød kæresten pagten, som førte til skader, der kunne tage op til to år at hele.

Parker, fra Mount Baker i Australien, fortalte politiet, at hun kun havde placeret det varme glattejern på hans penis. Kæresten fik tredjegrads-forbrændinger, skriver NT News.

Parret mødte hinanden på Facebook, og over tid blev forholdet stormfuldt.

– Du misbrugte ham jævnligt – også fysisk, hvis du mistænkte ham for, eller han indrømmede, at han var utro. Du var særligt jaloux over hans venskab med eks-kæresten, sagde dommeren i retssagen.

Forholdet kom til et punkt, hvor de blev enige om en pagt, der gav hende tilladelse til at brænde hans kønsdele med et glattejern, hvis han var hende utro.

Får betinget straf

Kæresten indrømmede så,a t han havde tilbragt to nætter med eks-kæresten og dyrket sex med hende. Det førte til, at Parker mindede ham om pagten, hvorefter hun brændte hans lem med glattejernet.

Kæresten beskrev sin penis som “hævet, med vabler og sort i farven”. Han søgte ikke behandling med det samme, fordi han var flov.

Parker sagde til politiet, at hun kun havde rørt med glattejernet i et par sekunder og troede, at det ville føles lidt ligesom en solskoldning.

Hun blev idømt ni måneders fængsel – men dommen blev betinget 18 måneder, mod en lovning om “god opførsel”.

Powered by Labrador CMS