Britt Bendixen: -Nu er det slut

'Vild med dans'-legenden Britt Bendixen stopper som dommer efter denne sæson

79-årige Britt Bendixen takker af som dommer efter denne sæson af 'Vild med dans'. Hun har siddet ved dommerbordet i 15 år.
79-årige Britt Bendixen takker af som dommer efter denne sæson af 'Vild med dans'. Hun har siddet ved dommerbordet i 15 år.
Udgivet Opdateret

Silas Holst har afvist rygtet om, at han skal erstatte Britt Bendixen som dommer i 'Vild med dans' fra næste sæson, med ordene: "Det er det pure opspind"

Men nu har TV2 bekræftet over for Her & Nu, at 'Vild med dans'-legenden, som runder 80 år til januar, har besluttet at stoppe, når årets finaleshow er rullet over skærmen.

– Det er rigtigt, at Britt Bendixen stopper efter denne sæson. Hvert år gør vi os umage for at forny og forbedre ‘Vild med dans’ – herunder at sætte det skarpeste hold, og det arbejde vil vi fortsætte med på den anden side af finalen, siger underholdningsredaktør på TV2, Thomas Strøbech, til Her & Nu.

Ombestemte sig

Britt Bendixen har siddet ved dommerbordet i samtlige sæsoner - med undtagelse af sæson 16, hvor hun gennemgik en omfattende hjerteoperation. 

Og allerede sidste år var den garvede dansedommer faktisk indstillet på at takke af ifølge B.T. Men så ombestemte hun sig. 

- Jeg havde også regnet med, at sidste sæson blev min sidste. For jeg synes, jeg var lidt træt. Men så ringede TV 2 til mig her for tre-fire-fem måneder siden og sagde: "Britt, vi vil så gerne have dig med igen". Og ved du hvad, så bliver man smigret, og jeg hørte mig selv sige ja. Og jeg tror også på en eller anden måde, at jeg er en gevinst for programmet, forklarede hun til B.T.

-Jeg ville elske det

Ligesom Silas Holst kan TV2 ikke bekræfte, at den professionelle danser, som i dette års sæson har Lise Rønne som dansepartner, bliver en af dommerne næste år. 

Men hvis muligheden byder sig, kan det meget vel være, at Silas Holst ender med at sige ja.

- Jeg ville elske det. Hvis der bliver en ledig plads, vil jeg se det som en kæmpe ære at få lov til at sidde der, lød det fra danseren efter fredagens liveshow. 

Powered by Labrador CMS