Bruger du dem? Her er de værste passwords

Det er ikke altid nemt at finde et godt og stærkt password.

Udgivet Opdateret

Det er ikke sikkert, at du bekymrer dig nok om dit password til at konstruere en kompliceret kode, men meningen med de mere komplicerede af slagsen er, at de er mere sikre.

Der findes et hav af dårlige passwords. Hvis du er én af dem, der ikke benytter et stærkt password, så er der stor risiko for, at nogen får adgang til det, du gemmer bag dit password, skriver NordPass.

Artiklen fortsætter efter videoen

I galleriet ovenfor kan du se de ti password, der er kåret som de dårligste. Du har med garanti set nogle af dem før.

Pas på dine sager

Cyberkriminalitet er blevet mere kendt. Men på trods af, at vi ved, der er risiko for, at folk begår kriminalitet på internettet, så er det ikke alle, der sørger for at lave bedre adgangskoder.

Årligt står NordPass bag en liste over de 100 værste passwords og hvert år er der gengangere. Det betyder, at der fortsat er folk, der benytter sig af de værst tænkelige koder.

Det er ikke sikkert, at det, der er beskyttet af din adgangskode, er noget, du har brug for holdes skjult, men derfor er det stadig fornuftigt at passe på det med en solid kode.

NordPass sammenligner det med, at man konsekvent lader være med at låse døren til sit hjem, når man går fra det.

Navne og tilfældige talrækker

Én af grundene til, at der stadig er folk, som benytter dårlige passwords er for nemhedens skyld. Det er ikke alle, der kan huske en kompliceret kode, og derfor er det nemmere at vælge en let men også gennemskuelig kode i stedet.

Typiske ting, der florerer på listen over værste passwords, er koder, der indeholder en talrække, der er nem at gennemskue. Det kunne være 12345 og lignende.

Ud over det går navne også igen i koderne.

Du kan se de ti værste koder i galleriet ovenfor.

Powered by Labrador CMS