Brussels Airlines lancerer ny rute fra Billund til Bruxelles

Foto: Brussels Airlines.
Udgivet Opdateret

Brussels Airlines åbner to daglige afgange mellem Billund og Bruxelles Lufthavn næste år. Den nye rute starter den 29. marts næste år.

Så er der godt nyt til indbyggerne i Vestdanmark og Jyllands dynamiske økonomi. Fra 29. marts næste år og fremover vil Brussels Airlines forbinde Billund med den Europæiske hovedstad 12 gange ugentligt.

På alle hverdage vil der være afgang fra Billund kl. 07.10 samt kl. 11.45 og fra Bruxelles kl. 09.40 samt 20.50. I weekenderne vil der ligeledes være afgange, både på lørdage og søndage.

Tidstabellen er ideel for både forretningsrejsende, fritidsrejsende samt for passagerer, som ønsker at fortsætte deres rejse til en af de mange andre destinationer, som Brussels Airlines/Star Alliance flyver til fra Bruxelles Lufthavn.

Fra trafikknudepunktet i Bruxelles er der gode forbindelser til f.eks. Wien, Geneve, Milano, Rom, Lyon, Nice og mange andre destinationer i Storbritannien, Spanien, Portugal, Frankrig, Italien, Schweiz, Ungarn og Østrig.

For passagerer, som rejser videre til oversøiske destinationer som f.eks. New York, Washington, Kenya, Gambia eller andre interkontinentale destinationer kan der også let opnås forbindelse fra Bruxelles Lufthavn.

Passagerer, som rejser med Brussels Airlines fra Billund kan nyde de mange Star Alliance fordele og deres loyalitet bliver belønnet takket være Brussels Airlines Miles&More loyalitets program.

– Vi er meget glade for at kunne tilføje Billund til vores voksende Brussels Airlines netværk, siger Brussels Airlines Kommercielle direktør Lars Redeligx og fortsætter:

– Med vores nye rute giver vi Vestdanmark flere rejsemuligheder, ligesom vi vil sende flere turister til Vest Danmark og Legoland. Jeg er sikker på, at vi vil glæde og overraske vores gæster med vores service – og skabe ægte værdi for pengene. De, som har behov for at rejse til destinationer, som ikke er direkte serviceret fra Billund vil opdage at vores base i Bruxelles Lufthavn giver mulighed for at opnå forbindelser på en yderst komfortabel, hurtig og effektiv måde.

Powered by Labrador CMS