Butiks-ansat får tre knytnæveslag af vred kunde

En tidligere bortvist kunde fik hjælp af en kammerat. På den lidt trælse måde.

En ansat her i Rema i Sejlstensgyde i Haderslev blev tildelt tre knytnæveslag af en vred kundes kammerat. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

En 41-årig mand fra Haderslev har overnatten i arresten, da politiet sigter ham for et overfald på en ansat i Rema 1000. Den 41-årige kan søndag forvente at blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Det skriver TV SYD.

En ansat i Rema 1000 på på Sejlstensgyde i Haderslev lørdag eftermiddag blev overfaldet, da en mand slog medarbejderen i ansigtet med tre knytnæveslag.

Tidligere på dagen havde personalet i butikken bortvist en person, og senere mødte en af den bortvistes bekendte så op i butikken.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi fremgår det af billeder fra butikkens overvågningsudstyr, at den 41-årige slår den ansatte tre gange. Den 41-årige stak fra Rema 1000-butikken, men politiet fik hurtigt fundet frem til ham og han blev anholdt uden dramatik.

– Vi har haft ham siddende i arresten i nat og søndag formiddag skal vores jurister vurdere, om der er grundlag for varetægtsfængsling, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Den 47-årige mandlige ansatte, der blev slået i ansigtet, er blevet undersøgt på skadestuen, hvor han fik behandling for ansigts-og tandskader, oplyser tv-kanalen.

Powered by Labrador CMS