Bygning reduceret til en bunke sten – påkørt af bil

En beboelsesejendom i Brooklyn, New York, er kollapset efter en påkørsel sent mandag aften lokal tid.

Bygningen kollapsede natten til tirsdag lokal tid. KLIK og se mere fra det vanvittige uheld. Foto: Scanpix
Bygningen kollapsede natten til tirsdag lokal tid. KLIK og se mere fra det vanvittige uheld. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En ejendom i det populære Brooklyn, New York, er reduceret til en bunke sten og skrammel efter at være kollapset sent mandag aften lokal tid. Årsagen er en påkørsel, skriver The New York Post tirsdag morgen dansk tid.

Kort før klokken 23.30 mandag, New York-tid, kørte en bilist direkte ind i bygningen, der er en to etagers-ejendom på Avenue P ved East 5th Street, har brandvæsenet bekræftet over avisen. Føreren af bilen indså, hvad han havde gjort og løb fra stedet.

Politiets repræsentanter fik dog hurtigt halet ind på manden, der således er i politiets varetægt for nuværende. Flere øjenvidner beskriver den rystende oplevelse, hvor taget og bærende vægge hurtigt efter påkørslen gav efter.

– Det lød som en eksplosion. Jeg gik nedenunder for at se, hvad der var sket, og det var da, at bygningen kollapsede, siger Jose Ramirez, der bor i opgangen ved siden af den, der nu ikke er mere, til NY Post.

Mere end 100 myndighedspersoner rykkede ud til vanvidsscenariet, der trods utrolige billeder ikke har kostet menneskeliv eller sågar -skader.

Powered by Labrador CMS