Casper C: Det er slut

I en ny Podimo-podcast inviterer Klovn-stjernen Casper Christensen celebre gæster hjem i privaten til en dybere snak om alt fra børneopdragelse til religion

Udgivet Opdateret

Der er plads til ufiltrerede tanker, når Casper Christensen byder en række kendte ansigter indenfor i sit hjem i den nye podcastserie "Casper 3080 Tikøb".

Det annoncerer podcastplatformen Podimo i en pressemeddelelse.

Her bliver der vendt alt fra livsændrende oplevelser, karriere, forhold og humor til sprængfarlige emner som børneopdragelse, religion og udflugter ind i sindet på psykedeliske stoffer.

En rolle

Ifølge Podimo er Casper Christensen færdig med overfladisk hyggesnak, automatsvar og rygklapperi. Derfor har han åbnet sit hjem for at udfordre sine gæster til at sige tingene, som de opleves, føles og tænkes, lyder det.

- Casper fra "Klovn" er en rolle. Det her er noget andet. Det er mig, der prøver at være mig selv. Det, som jeg prøver på, er at være til stede og være nærværende, siger Casper Christensen ifølge Podimo.

Håber på nuancer

Blandt gæsterne, som svinger forbi Casper Christensen i Tikøb, er tv-vært og skuespiller Melvin Kakooza, Liberal Alliances politiske leder, Alex Vanopslagh, Aqua-sangerinden Lene Nystrøm, TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt og popproducer Remee.

- Jeg håber, at lytteren, efter de har hørt podcasten, har fået en lillesmule mere nuance på den gæst, der er kommet, og måske nogle gange, hvis man er rigtig heldig, får knækket nogle fordomme, siger Casper Christensen ifølge Podimo.

Håber på ny side

- Jeg håber, at mine gæster får vist en side, som de måske har haft svært ved at stå frem med.

Man kan lytte til podcasten på Podimo fra onsdag den 21. juni.

- Nogle gange skal man prøve at rejse indad, for at forstå det, der er udenom, lyder det fra Casper Christensen ifølge Podimo. (Arkivfoto).
- Nogle gange skal man prøve at rejse indad, for at forstå det, der er udenom, lyder det fra Casper Christensen ifølge Podimo. (Arkivfoto).

CASPER CHRISTENSEN

Casper Lindholm Christensen (født 22. august 1968 i Kerteminde på Fyn, opvokset i Birkerød) er en dansk stand-up-komiker, skuespiller, manuskriptforfatter, tv- og radiovært og instruktør. Han startede sin comedy-karriere på Restaurant DIN's, der lå i det indre København, i slutningen af 1980'erne. Hans karriere som tv-vært begyndte i børneprogrammet Hvaffor en hånd på DR1 i 1991. Året efter blev han en fast del af DR's ungdomsprogram Transit. Det helt store folkelige gennembrud fik han i 1995 med underholdningsprogrammet Husk lige tandbørsten, som ugentligt havde omkring 1,5 millioner seere. Karrieren fortsatte med det kaotiske radioprogram Tæskeholdet (1996-1997) og tv-programmet Casper & Mandrilaftalen (1999) på DR2.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS