Celebrities sættes på deres livs prøve

Udgivet Opdateret


I aften har TV3 premiere på Jeg er en celebrity – få mig væk herfra.

Her præsenteres de ti modige celebrities, når den nye værtsduo, Jakob Kjeldbjerg og Lasse Rimmer byder dem alle sammen velkommen til deres livs eventyr i den sydafrikanske jungle.

De kendte danskere er meget spændte og klar til at komme i gang. Men meget hurtigt stivner både smil og sminke, år første udfordring venter på dem – og det gør en hel del af junglens skræmmende indbyggere også. Og ikke alle celebrities er lige begejstrede for nærkontakten med de slimede lejrkammerater.

De kendte danskere bliver sendt ud til deres nye jungle camp, men ikke alle ankommer lige komfortabelt til lejren. De får dog ikke meget tid til at fordøje de mange nye indtryk og oplevelser, før Rimmer og Kjeldbjerg sender bud efter dem.

Og en vanvittig konkurrence venter. En konkurrence der sætter deres samarbejde på prøve og sender to celebrities i luften.

Hverdagsgoder taget fra celebrities

Deltagerne efterlades i en jungle i Sydafrika. Hverdagsgoder som rent tøj, make-up, sociale medier og en kiosk rundt om hjørnet er taget fra dem.

Vinderen bliver til sidst kronet som konge eller dronning af junglen. ’Last man/woman standing’ vinder 250.000 kroner og nok håneret til at vare en livstid.

Powered by Labrador CMS