Clairvoyant bestemmer om du får job

Erhvervslivet bruger tit en clairvoyant, når de skal ansætte medarbejdere.

Toppen af dansk erhvervsliv får ofte hjælp af en headhunter med clairvoyantiske evner. Foto: Scanpix (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Hvis du går og drømmer om et job hos tøjgiganten Hummel, skal du forberede dig på, at du først skal igennem en clairvoyant. Og sådan er det på stadig flere arbejdspladser i Danmark. Det skriver Søndagsavisen.

Toppen af dansk erhvervsliv får nemlig ofte hjælp af en headhunter med clairvoyantiske evner, når de besætter stillinger.

Hummel har gennem en årrække brugt clairvoyante Rikke Hertz’ spirituelle evner, når de har ansat medarbejdere.

– Hun har en naturlig gave til at fornemme folk, allerede når de træder ind af døren. For os handler spiritualitet også om bundlinje og busi¬ness og om at have sin sjæl og hjerte med i alt, hvad man gør, og derfor går Rikkes måde at arbejde på godt i tråd med vores virksomheds filosofi, siger Lone Lisberg, HR-manager hos Hummel, til Søndagsavisen.

Kandidater ikke skræmt væk

Selvom mange måske vil rynke brynet en smule over at skulle forbi en clairvoyant for at komme i betragtning til jobbet, så har det ikke skræmt nogle af Hummels kandidater væk.

– Jeg har aldrig oplevet, at en ansøger syntes, at det var grænseoverskridende at snakke med Rikke. Det er jo ikke sådan, at Rikke siger til folk, at nu tager hun kontakt til de højere magter, det ligger bare impli¬cit i hendes måde at arbejde på, siger Lone Lisberg til Søndagsavisen.

Den clairvoyante Rikke Hertz har en lang række store og anerkendte virksomheder på CV’et, når det gælder rekruttering.

– Jeg har altid været udstyret med en enorm intuition, som jeg bruger til at afdække, hvad folk vil gøre i forskellige situationer, og om de lyver. Mange tror, det er hokuspokus, men faktisk er det en meget analytisk måde at arbejde på, forklarer hun.

Powered by Labrador CMS